ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ - GREEK TAVERN - ΤΑΒΕΡΝΑ - TRADITIONAL FOOD

Διεύθυνση - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Διεύθυνση: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 151 Τ.Κ. - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τ.Κ.: 72300
Περιοχή - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Περιοχή: Σητεία Κατηγορία - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο: 2843023460 Fax - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Fax: -
Κινητό - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κινητό: 6973322611 E-mail - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Υπεύθυνος: ΒΕΝΗ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Εστιατόριο, ταβέρνα, restaurant, grill fish, traditional food, fresh fish, ψαροταβέρνα, Σητεία. Το καλόγουστο και πάντα φιλόξενο εστιατόριο του κυρίου Γαρεφαλάκη στη Σητεία της Κρήτης, είναι από τα πιο δημοφιλή της περιοχής. Εδώ θα απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, κρητικές παραδοσιακές γεύσεις, ψητά της ώρας, παϊδάκια, κοτόπουλο, μπριζόλες, μπιφτέκια και φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά, ψαρεμένα από τα κρυστάλλινα νερά του νησιού μας. Πολλές γευστικές προτάσεις από την κρητική κουζίνα,...
Επισκέπτες: 3430

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ - GREEK TAVERN - ΤΑΒΕΡΝΑ - TRADITIONAL FOOD

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ - GREEK TAVERN - ΤΑΒΕΡΝΑ - TRADITIONAL FOOD

Εστιατόριο, ταβέρνα, restaurant, grill fish, traditional food, fresh fish, ψαροταβέρνα, Σητεία. Το καλόγουστο και πάντα φιλόξενο εστιατόριο του κυρίου Γαρεφαλάκη στη Σητεία της Κρήτης, είναι από τα πιο δημοφιλή της περιοχής. Εδώ θα απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, κρητικές παραδοσιακές γεύσεις, ψητά της ώρας, παϊδάκια, κοτόπουλο, μπριζόλες, μπιφτέκια και φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά, ψαρεμένα από τα κρυστάλλινα νερά του νησιού μας.

Πολλές γευστικές προτάσεις από την κρητική κουζίνα, φτιαγμένες με αγνά υλικά από ντόπιους παραγωγούς. Το σέρβις είναι ευγενικό, οι τιμές ασυναγώνιστες και η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή και φιλική, ιδανική για να χαλαρώσετε. Θα συνοδέψετε το γεύμα σας με κρασί παραγωγής μας από την πλούσια κάβα μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν σύντομα στο εστιατόριο «Μεράκι και Μεράκι», να σας περιποιηθούμε και να σας προσφέρουμε ένα γευστικό ταξίδι στις γεύσεις της Κρήτης.

Φιλικά,

Γαρεφαλάκης Νικόλαος